Poginuo motociklista

Izvor: Blic, 29.Maj.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista

UŽICE - Motociklista Dragan Ljubičić (34) iz Mačkata poginuo je pretropšle noći u stravičnom udesu na zlatiborskoj magistrali, u naselju Popove Vode nedaleko od Užica, kada je vozeći „trijumf dajtonu“ udario u „mercedes“ u kome su bila dvojica mladića.

Nesreća se dogodila u subotu oko 3.45 na delu puta iznad kamenoloma Surduk. Prema nezvaničnim saznanjima, Ljubičić, poznatiji pod nadimkom Struja, kretao se na motociklu velikom brzinom iz pravca Čajetine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema Užicu. Na delu puta sa tri kolovozne trake, Ljubičić je, preko duple pune linije, prešao u srednju traku i direktno udario u „mercedes" koji je išao srednjom od tri trake u suprotnom smeru, prema Zlatiboru.

Prizor je, prema tvrdnjama očevidaca, bio jeziv - od siline udara motoristi je bukvalno raskomadano telo, dok se njegov motor raspao u komade. Udarac je bio toliko jak da se, kako saznajemo, „mercedes" nekoliko puta okrenuo na kolovozu i, rotirajući se, pomerio dvadesetak metara od mesta udesa. Vozač "mercedesa” i njegov suvozač nisu povređeni.

Nastradali Dragan Ljubičić živeo je u zaseoku Mačkata Zarići, po zanimanju je bio autoelektričar, a par kilometara od mesta pogibije, tik uz magistralu, imao je servis za popravku automobila. Iza sebe je ostavio petoro dece.

Povezane vesti: Poginuo muškarac u nesreći kod Vranja Poginuo vozač motocikla Mladić i maloletnica poginuli u udesu Čačak: Poginuo muškarac u udesu U udesu kod Inđije poginuo pukovnik VS

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.