Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 10:28

Poginulo dete u saobraćajnoj nesreći kod Niša

U selu Popovac kod Niša u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je četvorogodišnji dečak, potvrđeno je RTS-u u niškoj policiji.
Dečak je preminuo na licu mesta pošto je na njega naleteo kombi. Niška policija uhapsila je S. J. (1973) iz Niša koji je upravljao kombijem, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva osumnjičenom je određeneo zadržavanje do 48 sati, i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorogodišnji dečak poginuo u saobraćajnom udesu u selu kraj Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Maj.2021

Kako su potvrdili u PU Niš, dečak star četiri godine nastradao je jutros u saobraćajnoj udesu u selu Popovac..."Imali smo prijavljenu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradalo dete 2016. godište iz Niša. Više informacija biće poznato nakon završenog uviđaja koji je u toku“, kazali su u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.