Poginule dve devojčice iz Turske, sedmoro putnika teško povređeno

Izvor: Blic, 09.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginule dve devojčice iz Turske, sedmoro putnika teško povređeno

Dve devojčice iz Turske Žana S. (2) i Elen S. (5) su poginule, a sedam osoba je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se juče u 9.30 časova dogodila na sedmom kilometru auto puta E75 od državne granice prema Horgošu.

U nesreći su učestvovala tri automobila (audi, mercedes i BMW), a svi vozači su turski državljani.

Portparol Opšte bolnice u Subotici, Dragana Penčić izjavila je da je od sedmoro povređenih u najtežem stanju Neriman S. (35), koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se nalazi na odeljenju reanimacije. Ostali povređeni su izvan životne opasnosti. U bolnicu su primljeni Tina Kilic (22), Ahmet Kilic (48), Etruk Kilic (27), Sureja Kilic (47), Neun Saričan (47), Salim Saričan (47), kao i Resule Simsek (35), a neki od njih su zadržani na lečenju.

Istražni sudija Opštinskog suda u Kanjiži juče je izvršio uviđaj, ali je odbio da saopšti detalje ovog udesa u kojem je samo dvoje od 11 putnika iz tri automobila ostalo nepovređeno. Policija Kikinde, nadležna za ovaj deo autoputa, još se nije oglasila saopštenjem za javnost.

Udes se dogodio na potpuno pravom delu puta, a uzrok nesreće još utvrđuju istražni organi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginule devojčice

Izvor: Kurir, 10.Avg.2008, 06:37

HORGOŠ - Dvogodišnja turska devojčica Žana Simek i njena tri godine starija sestra Elen su poginule, dok su njihova majka Neriman S. (35) i otac Resule (35), kao i još petoro putnika, teško povređeni u stravičnom udesu koji se juče ujutro dogodio na sedmom kilometru puta između Horgoša i Subotice!...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.