Podstanar ubijen kada je pokušao da odbrani gazdu

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podstanar ubijen kada je pokušao da odbrani gazdu

Valjevska policija rano jutros je uhapsila Nikolu J. (21) iz sela Zlatarić osumnjičenog da je noćas ubio Veroljuba J. (47) i povredio Ljubomira S. (77) u kući Ljubomira S. u Ulici Dimitrija Tucovića 2 u Valjevu, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, svađa između Nikole J. i Ljubomira S. je počela zbog mobilnog telefona, a zatim, je mladić počeo da udara starca. Veroljub J. je pokušao da odbrani Ljubomira S. kod koga je stanovao, ali mu je Nikola J. zadao smrtnosne povrede.

Nikola J. je posle zločina pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila u njegovoj kući u selu Zlatarić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podstanar poginuo braneći gazdu

Izvor: Mondo, 08.Mar.2012

Podstanar Veroljub J. (47) ubijen je noćas u Valjevu dok je pokušavao da odbrani svog stanodavca Ljubomira S. (76) od napadača Nikole J. (21).

Nastavak na Mondo...

MLADIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA DEVIZNOG PENZIONERA

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012

Policija u Valjevu uhapsila je mladića koji se sumnjiči da je ubio deviznog penzionera..VALJEVO - U Valjevu je u sredu uveče jedna osoba ubijena, a jedna lakše povređena, saopštila je policija. ..Posle kraće svađe, oko 23 sata, ubijen je "tupim predmetom uz upotrebu fizičke snage" Veroljub J....

Nastavak na Kurir...

Ubistvo zbog 200 dinara

Izvor: Blic, 09.Mar.2012, 01:05

VALJEVO - Sa više udaraca tupim predmetom, najverovatnije stolicom, u sredu uveče u Valjevu je ubijen Veroljub Janković (47) iz Gornje Bukovice, dok je Ljubomir Stefanović (77) lakše povređen. ..Policija za ubistvo sumnjiči Nikolu Jašovića (21) iz sela Zlatarić. Ubistvu je prethodila svađa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.