Podnet zahtev za zabranu navijanja u grupi

Izvor: S media, 01.Okt.2009, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podnet zahtev za zabranu navijanja u grupi

Republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je danas Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije zahtev za zabranu organizovanog okupljanja, odlaska i prisustva na fudbalskim utakmicama i ostalim sportskim priredbama navijačima "Partizana", "Crvene Zvezde" i "Rada", potvrdio je portparol tužilaštva Tomo Zorić.

Policija sada ima zadatak da preduzme mere i spreči organizovano okupljanje, odlazak i prisustvo na stadionu ovim navijačkim grupama, kazao je portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zorić.

Tužilac Radovanović je ranije danas u izjavi objasnio da za takav potez tužilaštva "postoje više nego ozbiljni razlozi, jer sve ono što se desilo ovih dana u Beogradu predstavlja najgori vandalizam".

Radovanović je najavio i da će podneti inicijativu Ustavnom sudu Srbije za zabranu i brisanje iz registra odredjenih navijačkih grupa koje se bave kriminalom.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.