Podgoričanin švercovao sto kilograma skanka

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgoričanin švercovao sto kilograma skanka

Podgoričanin P.P. (31) uhapšen je na graničnom prelazu Milješ–Rogame između Crne Gore i Albanije zbog posedovanja oko 100 kilograma skanka.

"Službenici Odeljenja granične policije Tuzi oduzeli su oko sto kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Policija navodi da su prilikom pregleda prtljažnika vozila kojim je upravljao P.P. pronađena četiri veća džaka, a u svakom od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po 25 plastičnih pakovanja skanka.

Od P.P. je oduzeto vozilo kojim je prevozio drogu, 3.200 evra i dva mobilna telefona.

Službenici Grupe za suzbijanje droge Podgorica izuzeli su zaplijenjenu materiju.

P.P. je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon hapšenja P.P. je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom državnom tužiocu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozač kamiona iz Crne Gore švercovao oružje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2014

Vozač kamiona iz Crne Gore pokušao je da prošvercuje iz Srbije u Mađarsku tri pištolja i municiju, saopštile su danas mađarske vlasti...Prilikom kontrole na graničnom prelazu kod Horgoša, carinici su proteklog vikenda u kućištu filtera za vazduh kamiona našli tri pištolja, 13 metaka i prazan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.