Izvor: RTS, 18.Avg.2022, 10:32

Počelo suđenje mladiću uhapšenom na Vidovdan na Gazimestanu

U Osnovnom sudu u Prištini u toku je suđenje Nikoli Nedeljkoviću, uhapšenom na Gazimestanu za Vidovdan, zbog navodnog "izazivanja etničke mržnje i netrpeljivosti".
Nikola Nedeljković se na početku suđenja izjasnio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Nikola je priveden pošto je napuštao spomen kompleks na Gazimestanu gde su Srbi obeležavali Vidovdan.
Tada su iz policije naveli da mu se pripisuje da je navodno govorio "Ubij, ubij Šiptara", a jedini svedok je policajac koji ga je priveo.
Nikola je od momenta hapšenja 28. juna, u sudskom pritvoru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Prištini počelo suđenje mladiću iz Beograda uhapšenom na Gazimestanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2022

U Osnovnom sudu u Prištini u toku je suđenje Nikoli Nedeljkoviću (20) iz Beograda, uhapšenom na Gazimestanu na Vidovdan, zbog navodnog "izazivanja etničke mržnje i netrpeljivosti".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prekinuto suđenje Nikoli Nedeljkoviću, uhapšenom na Gazimestanu

Izvor: RTS, 18.Avg.2022

U Osnovnom sudu u Prištini, zbog nepojavljivanja jednog od svedoka, prekinuto je suđenje Nikoli Nedeljkoviću, uhapšenom na Gazimestanu na Vidovdan, zbog navodnog "izazivanja etničke mržnje i netrpeljivosti". . Nikola Nedeljković se na početku suđenja izjasnio da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.