Izvor: RTS, 16.Feb.2022, 22:29

Pljačke u Beogradu, uhapšena dvojica stranaca

Beogradska policija uhapsila je dvojicu stranih državljana za koje se sumnja da su iz automobila ukrali mobilni telefon, te da su polomili staklo na vratima menjačnice i izvršili premetačinu, kao i da su razbili izlog radnje, ušli i ukrali mobilni telefon, saopštio je MUP.
Policija u Beogradu uhapsila je Y. M. (1992) i J. K. (1998), obojica strani državljani, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična dela teška krađa i krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo utaja.
Sumnja se da su, najpre, u Čubrinoj ulici otvorili automobil i iz njega ukrali mobilni telefon, navodi se u saopštenju MUP-a.
Potom su, kako se sumnja, noćas u Prizrenskoj ulici polomili staklo na vratima jedne menjačnice i izvršili premetačinu, a jutros u Balkanskoj ulici razbili izlog jedne radnje, ušli i ukrali mobilni telefon, kaže se u saopštenju.
Kod njih je pronađen i mobilni telefon za koji se sumnja da potiče iz krivičnog dela utaje.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.
Policija je pronađene predmete vratila oštećenima, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica stranaca uhapšena u Beogradu zbog teških krađa i utaje

Izvor: B92, 16.Feb.2022

Policija je u Beogradu uhapsila Y.M. (1992) i J.K. (1998), strane državljane, zbog sumnje da su izvršili tri krivična dela teška krađa i krivično delo utaja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.