Izvor: RTS, 16.Maj.2022, 12:28

Pljačke prodavnica u Prekovcu kod Novog Brda

Dve prodavnice opljačkane su tokom noći u selu Prekovce kod Novog Brda, a pljačkaši su odneli robu u vrednosti od nekoliko hiljada evra, preneo je RTS-u Dušan Perić, radnik jedne od prodavnica.
Dušan Perić prenosi da je ovo drugi put ove godine da pljačkaju prodavnicu vlasnice Snežane Perić u kojoj on radi. Prethodno su je opljačkali 16. aprila. Odneli prehrambenu robu i cigarete.

Istovremeno je tokom noći opljačkana gvožđara, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prodavnica Siniše Dimića. Iz nje su odneli tehničku i drugu metalnu robu.
Policija je izvršila uviđaj, naveo je Perić i dodao da ne očekuju da pronađe počinioce.
Naveo je primer pljačke prodavnice od pre tri godine, koju su prijavili policiji, a koja ih je prethodnih dana obavestila da počinioce nisu otkrili i da slučaj zastareo.
"Osećamo se nesigurno i ne znamo da li da i dalje radimo, jer su pljačke postale normalnost. Počinioci nisu otkriveni što je još problematičnije", rekao je Perić.
Za noćašnju pljačku policiji su predočili dokaze, kao što su tragovi dolaska i odlaska pljačkaša, ali da su im policije rekli da otiske prstiju na prašnjavim površinama ne mogu da koriste.
Na prodavnicama je od obijanja načinjena i materijalna šteta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Novom Brdu opljačkane dve prodavnice u vlasništvu Srba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2022

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je prethodne noći u selu Prekovac, u opštini Novo Brdo, obijena i opljačkana prodavnica prehrambene robe u vlasništvu Dušana Perića, i to drugi put za mesec dana, a na meti lopova našla se i lokalna gvožđara u vlasništvu Siniše Dimića...Osim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.