Pijani muž posle svađe nožem iskasapio suprugu!

Izvor: Press, 21.Jul.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani muž posle svađe nožem iskasapio suprugu!

Životije Milošević (58), iz Supske kod Ćuprije, posle svađe nožem je iskasapio svoju suprugu Ljiljanu! Nesrećna žena, koja je izbodena po celom telu, operisana je u kragujevačkoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti! Životije koji je pijan pokušao da ubije Ljiljanu, uhapšen je u porodičnoj kući. Drama u kući Miloševića odigrala se u utorak, oko 21 čas. Životije je napao suprugu Ljiljanu u kuhinji, dok je u susednoj sobi bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njihov sin Zoran (25). Prema njegovim rečima, otac je celog dana bio pijan.- Životije nije znao gde su mu pantalone u kojima mu se nalazio mobilni telefon. Rekao je meni i majci da ga pozovemo svojim telefonima, da bi on našao aparat. Odmah je počeo da nas maltretira, vređa i psuje, kako je to godinama činio. Otac i majka počeli su da se svađaju u kuhinji. Bio sam u susednoj sobi kad sam čuo komešanje a potom i vrisak i plač majke koja je vikala: „U pomoć, ubi me!" Utrčao sam u kuhinju, ali je već bilo kasno! Majka je sva u krvi ležala na podu, a otac je već izašao napolje. Uspeo sam nekako da je podignem i da je odvedem do strica koji živi u komšiluku. On nas je prevezao u bolnicu - priča sin Zoran.
Reporteri Pressa u skromnoj kući Miloševića zatekli su i ćerku Zoricu (27), koja inače živi u Beogradu. Ona kaže da je prošle godine pobegla iz kuće zbog višegodišnjeg očevog maltretiranja.
- Od kada znam za sebe sve nas je maltretirao, a majku je svakodnevno tukao! Bio je bolesno ljubomoran. Majka je mogla da gleda samo u tanjir kad odemo u goste. Ako nije po njegovom, pravio nam je haos. Morala sam da odem od kuće, jer, inače, znala sam da bi od nas dvoje neko bio mrtav! Pre godinu dana, posle jedne svađe, oborio me je na krevet i pokušao da me zadavi! Izletela sam u dvorište, a on me je jurio, hteo je da me ubije! Kada sam ušla, ponovo me je oborio na krevet i nastavio da me davi! Uleteo je moj stric Rade, koji inače radi u policiji, i razdvojio nas. Prijavila sam oca za pokušaj ubistva, ali ništa se posle toga nije dogodilo. Nije odgovarao. Ubrzo sam našla posao u Beogradu i odselila se - kaže vidno potresena ćerka Zorica.
Životijeva tašta Milica kaže za Press da je njena ćerka Ljiljana nekoliko puta bežala od supruga kod nje u Mijatovac, ali da mu se uvek vraćala.
- Činila je to jadnica zbog dece! On ju je tukao, a posle je dolazio i molio da mu se vrati! Ulagivao joj se, obećavao da će prestati da pije i da će da se promeni, ali ništa nije bilo od toga - objašnjava Milica.
Kako su porodici saopštili lekari KBC Kragujevac, Ljiljana je zadobila šest rana od kojih je jedna bila opasna po život, jer joj je bila presečena grudna aorta. Ona je operisana i nalazi se van životne opasnosti.
Životije je posle napada uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje   

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MRTAV PIJAN NOŽEM IZBO ŽENU

Izvor: Kurir, 22.Jul.2010, 09:52

ĆUPRIJA - Životije Milošević (52) iz sela Supska, nadomak Ćuprije, uhapšen je u utorak uveče u porodičnoj kući zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu Ljiljanu (48)...Milošević je, nakon kraće svađe, nožem nasrnuo na ženu i naneo joj teške telesne povrede u vidu više ubodnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.