Pijan ukrao kamion pa se PREVRNUO

Izvor: Blic, 06.Feb.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan ukrao kamion pa se PREVRNUO

NIŠ- Pijani mladić rano jutros oko 3.45 časova ukrao je kamion mlekare “Milk House”, I prevrnuo se na putu ka Matejevcu u blizini Niša.

Kako saznajemo mladić je imao 1, 87 promila alkohola u krvi, a kamion je ukrao dok je vozač plaćao račun na benzinskoj pumpi.

- Vozač nije video kada je mladić ušao kamion, izašao je da kupi dizel kako bi krenuo za Zaječaru, a ključeve je ostavio, kaže naš izvor izvor.

Kako dalje  saznajemo vozač nije povređen I  zadržan je na trežnjenju. Protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani Nišlija ukrao kamion pun mleka i slupao se

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016

Pijani mladić rano jutros oko 3.45 časova ukrao je kamion mlekare “Milk House”, i prevrnuo se na putu ka Matejevcu u blizini Niša...Foto: Guliver/Getty Images/Ilustracija..  Kako piše "Alo", mladić je imao 1, 87 promila alkohola u krvi, a kamion je ukrao dok je vozač plaćao račun na benzinskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.