Pijan u diskoteci mahao pištoljem

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2010, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan u diskoteci mahao pištoljem

Istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu odredio je pritvor Dejanu S. (41) koji je u noćnom klubu "Boem" u tom gradu lomio čaše i flaše, mahao oružjem i jednom gostu pištolj prislonio uz slepoočnicu, saopštila je danas kragujevačka policija.

Kako je navedeno, Dejan S. je 20. aprila, sat i po posle ponoći, u alkoholisanom stanju, lomio čaše i flaše i mahao ručno izrađenim pištoljem u kome se nalazio lovački patron, za koji ne poseduje odobrenje.

U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenutku Dejan S. je prišao gostu noćnog kluba Draganu M. i prislonio mu pištolj uz slepoočnicu, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da je policija odmah intervenisala i privela ga.

Dejan S. je, navodi policija, izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pritvoren jer je lomio čaše i flaše i mahao oružjem

Izvor: Glas javnosti, 21.Apr.2010

KRAGUJEVAC - Istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu odredio je pritvor Dejanu S. (41) koji je u noćnom klubu "Boem" u tom gradu lomio čaše i flaše, mahao oružjem i jednom gostu pištolj prislonio uz slepoočnicu, saopštila je danas kragujevačka policija...Kako je navedeno, Dejan S. je 20. aprila...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.