Peti dan protesta podrške Karadžiću - bez incidenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti dan protesta podrške Karadžiću - bez incidenata

BEOGRAD - Nekoliko stotina pristalica bivšeg predsednika Republike Srpske, haškog optuženika Radovana Karadžića protestovalo je i danas u centru Beograda zbog njegovog hapšenja.

Proteste zbog hapšenja Karadžića proteklih pet dana organizovala je grupa nevladinih organizacija, a svojim prisustvom podršku mu svakodnevno daju predstavnici Srpske radikalne stranke.

Učesnicima protesta su se na Trgu Republike obratili brat uhapšenog Luka Karadžić i poslanik SRS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Božidar Delić, koji su okupljene pozvali da ne prave incidente i ne napađu novinare.

Učesnici protesta su današnji skup, noseći slike Karadžića i zastave pokreta Obraz i SRS, završili šetnjom centralnim beogradskim ulicama.

Skup i protestnu šetnju je, kao i prethodnih dana, obezbeđivao veliki broj pripadnika Žandarmerije, a demonstracije su protekle bez incidenata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.