Pet godina zatvora jer je mučki pretukao Valjevca

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet godina zatvora jer je mučki pretukao Valjevca

Zbog pokušaja ubistva Zorana Markovića (37) iz Valjeva, u valjevskom Višem sudu na pet godina zatvora prvostepeno je osuđen Slobodan R. (34), dok su druga dvojica napadača na Markovića, Aleksandar S. (21) i Goran M. (24), osuđeni na po osam meseci zatvora.

Slobodan R. je bio optužen da je 11. juna kod benzinske pumpe „Lukoil" u Valjevu, bejzbol palicom s leđa u potiljak udario Markovića, da bi ga, dok je on onesvešćen ležao na asfaltu, još četiri puta palicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udario po glavi.

Iako sa nekoliko preloma lobanje i nagnječenjem mozga, valjevski lekari su Markoviću spasili život. Viši sud je prvostepeno osudio Aleksandra i Gorana zbog nasilničkog ponašanja, pošto su onesvešćenog čoveka šutirali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PET GODINA ZATVORA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA

Izvor: Kurir, 13.Dec.2011

Slobodanu Ružičiću (34) Viši sud u Valjevu osudio je na pet godina zatvor bog pokušaja ubistva Zorana Markovića (37)..VALJEVO - Viši sud u Valjevu izrekao je pet godina zatvora Slobodanu Ružičiću (34) zbog pokušaja ubistva, saopšteno je u tom sudu...Na po osam meseci zatvora osuđeni su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.