Pedeset Hrvata napalo desetak Srba

Izvor: Glas javnosti, 07.Avg.2010, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedeset Hrvata napalo desetak Srba

ZADAR - Više od 50 bivši hrvatskih vojnika,  koji su se vraćali sa proslave 15 godina akcije "Oluja", napali su  desetak srpskih povratnika u mesti Donja Suvaja kod Zadra, javlja TV BN.

To je za BN televiziju potvrdila Rada Đukić koja je, kao navodi,bila svedok napada.

U službenom saopštenju hrvatske policije o ovom događaju navodi se da je sve počelo kada je jedan od gostiju lokala Monako, čiji je vlasnik Đukićeva, prema koloni automobila pokazao tri prsta, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vrlo brzo posle toga i srednji prst.

Kolona od 30-tak automobila vraćala se iz mesta Brtonja gde su položili venac za svog poginulog suborca.

Stvarno treba biti glup pa uraditi to sto su uradili. Pa u sred Beograda ubise Brice Tatona zato sto je govorio Francuski, a taj pametnjakovic u Zadru, pokazuje tri prsta i jos dodaje srednji za finale.

To sto su Hrvati ucinili nije sovinisticki, vec siledzijski.

Sta je trebalo, da onaj Srbin pokaz tri prsta i srednji, a da mu Hrvati na to tapsu? Sigurno je da to nije razlog za tucu i nasilje, ali u datom kontekstu je to bio izazov.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.