Pančevo: Voz povredio dva dečaka

Izvor: S media, 31.Maj.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Voz povredio dva dečaka

Marko J. (10) je teže, dok je Nikola Ž. (12) lakše povređeno danas u Pančevu kada je voz naleteo na automobil u kome su se nalazili, javili su lokalni mediji.

Marko J. (10) je zbog teškog preloma noge i povreda glave prebačen u beogradski Urgentni centar, dok su Nikola Ž. i vozač Ivica Živanov (46) sa lakšim povredama zbrinuti u pančevačkoj bolnici.[/u]

- Dečak je zadobio povrede glave. Najpre je bio na reanimaciji, a sada je kod neurohirurga. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kakvo je njegovo stanje znaćemo posle kompletne dijagnostike. Pošto je u pitanju dete od deset godina, najverovatnije će biti prebačen u dečiju kliniku u Tiršovoj - rekao je za S media portal portparol ove medicinske ustanove Drago Jovanović.

Novi Sad: Vozač pobegao s mesta nesreće pa se predao

Stravičan snimak: Autom se zabio u motor sa pet putnika! (VIDEO)

Bujanovac: Žena poginula kad je udario automobil

Kako su rekli očevici, nesreća se dogodila kada je Beovoz naleteo na automobil koji je na nedozvoljenom mestu pokušao da predje prugu.

Voz je, kako je rečeno, vukao automobil pedesetak metara pre nego što se zaustavio. Policija i istražni sudija obavljaju uvidjaj.

(S media/Agencije)

FOTO:Blic

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.