Pacijent iskočio iz vozila Hitne pomoći i poginuo

Izvor: Blic, 05.Jun.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijent iskočio iz vozila Hitne pomoći i poginuo

Pacijent upućen danas iz ambulante Slatina u čačansku bolnicu iskočio je iz sanitetskog vozila u mestu Baluga i poginuo.

Pacijent je preminuo od smrtonosnih povreda koje dobio prilikom iskakanja iz vozila prilikom transporta do odeljenja hirurgije u čačanskoj bolnici, rekao je Tanjugu direktor Doma zdravlja u Čačku, dr Aco Pajović.

Radi se o pacijentu koji je imao i psihičkih tegoba. Vozač saniteta je ukazao pomoć pacijentu, ali je on nažalost, na putu do zdravstvene ustanove preminuo.

"Vanredni tehnički pregled koji je obavljen na vozilu pokazao je da je ono bilo ispravno", dodao je Pajović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskočio iz kola Hitne pomoći i poginuo

Izvor: Mondo, 05.Jun.2015

Pacijent upućen danas iz ambulante Slatina u čačansku bolnicu iskočio je iz sanitetskog vozila u mestu Baluga i poginuo...Foto: MONDO..Pacijent je umro od smrtonosnih povreda koje dobio prilikom iskakanja iz vozila prilikom transporta do odeljenja hirurgije u čačanskoj bolnici, rekao je Tanjugu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.