PUCNjAVA U SMEDEREVU: Ranjena dva bivša robijaša

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U SMEDEREVU: Ranjena dva bivša robijaša

U Smederevu je danas oko 12: 30 sati došlo do pucnjave u kojoj su ranjena dvojica bivših osuđenika sa krivičnim dosijeom U Smederevu je danas oko 12: 30 sati došlo do pucnjave u kojoj su ranjena dvojica bivših osuđenika sa krivičnim dosijeom. Toza A.(62) ispalio je više hitaca u Nenada J. (48) nakon čega je pokušao da izvši samoubistvo. Obojica su prevezena u bolnicu u Smederevu, gde im se ukazuje lekarska pomoć. Kako “Novosti” saznaju Toza je osuđivan za oružje, a Nenad je odležao zatvorske kazne za ubistvo i nasilničko ponašanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PUCNjAVA U SMEDEREVU: Revolveraški obračun u podne

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2017

Današnja pucnjava u strogom centru Smedereva uznemirila brojne građane. Toza A. (62) ispalio više hitaca u Nenada J. (48) i potom pokušao samoubistvo SMEDEREVSKA Ulica Save Nemanjića, na uglu sa Vuka Karadžića, ove subote oko 12.30, bila je poprište pucnjave u kojoj su dvojica...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.