PUCNjAVA NA NOVOM BEOGRADU: Muškarac (32) ranjen u nogu

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA NA NOVOM BEOGRADU: Muškarac (32) ranjen u nogu

Nije utvrđeno kada i kako je došlo do pucnjave, a ranjeni muškarac odbija saradnju sa pripadnicima MUP-a Tridesetdvogodišnji I. S. ranjen je rano u četvrtak jutro u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu. On je oko 4.50 časova dovezen u Urgentni centar sa prostrelnom ranom noge, piše Pink.rs.Pročitajte još - PUCNjAVA NA NOVOM BEOGRADU: Ranjen muškarac dok je vozio bicikl Nije utvrđeno kada i kako je došlo do pucnjave, a I. S. odbija saradnju sa pripadnicima MUP-a. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pucnjava na Novom Beogradu: Ranjen muškarac

Izvor: Mondo, 28.Mar.2019

Tridesetdvogodišnji I. S. ranjen je rano u četvrtak jutro u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu...Foto: MONDO..On je oko 4.50 časova dovezen u Urgentni centar sa prostrelnom ranom noge, piše Pink.rs...Muškarac upucan u noge u Čačku!..Nije utvrđeno kada i kako je došlo do pucnjave, a I. S. odbija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.