Izvor: Blic, 02.Dec.2017, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA NA KARABURMI Mladić upucan ispred kladionice

Mladić (20) ranjen je večeras nešto posle 20 sati u vatrenom obračunu na Karaburmi, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, do pucnjave je došlo nakon kraće svađe ispred jedne kladionice u Ulici Marijane Gregoran.

Policija je obavila uviđaj, a ekipa Hitne pomoći povređenog je prevezla u Urgentni centar, gde je do kasno u noć bio na dijagnostici.

- Mladić je ranjen iz vatrenog oružja u obe potkolenice, a sumnja se da mu je desna noga i prelomljena. Prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra - potvrđeno je "Blicu" u Hitnoj pomoći.

Kladionica je zatvorena, a policija je uzela izjave od nekoliko prisutnih.

Kako su javili reporteri "Blica", na licu mesta se vidi lokva krvi i obe patike koje su pripadale ranjenom. Policija, kako se moglo čuti na licu mesta, traga za jednim još neidentifikovanim napadačem, a obračun su navodno snimile i kamere za video-nadzor sa okolnih ulaza.

Zaposleni u kioksu sa brzom hranom preko puta pričaju da su začuli dva, tri pucnja i da su prvo mislili da se neka deca igraju petardama.

- Pomislio sam prvo da su petarde, ni napamet mi nije palo da je u pitanju bio pištolj. Video sam mladića od oko 20 godina kako leži u krvi ispred kladionice, a onda je došla i policija - kaže taj očevidac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Troje povredjeno u udesima, jedna osoba iz vatrenog oružja tokom noći u Beogradu

Izvor: Beta, 02.Dec.2017

Tri osobe povredjene su u saobraćajnim nezgodama protekle noći u Beogradu, a jedna je osoba zadobila teške povrede iz vatrenog oružja, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladić (20) zadobio teške povrede iz vatrenog oružja sinoć...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.