PRONAĐEN MRTAV MUŠKARAC KOD BOGOSLOVIJE

Izvor: Kurir, 13.Dec.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN MRTAV MUŠKARAC KOD BOGOSLOVIJE

BEOGRAD- Telo neidentifikovanog muškarca pronađeno je oko 8.30 sati na deponiji smeća ispod Pančevačkog mosta u Beogradu. Kako portal Kurira nezvanično saznaje, nesrećni čovek je najverovatnije ubijen na taj način što je pretučen, a na telu su primećene

BEOGRAD- Telo neidentifikovanog muškarca pronađeno je oko 8.30 sati na deponiji smeća ispod Pančevačkog mosta u Beogradu. Kako portal Kurira nezvanično saznaje, nesrećni čovek je najverovatnije ubijen na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << taj način što je pretučen, a na telu su primećene vidne povrede.

Telo su otkrili slučajni prolaznici, koji su po pronalasku pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je konstatovala smrt.

Telo je prebačno na Institut za sudsku medicinu gde bi posle obdukcije trebalo da bude poznat identitet nastradalog muškarca i tačan uzrok smrti.

E.P.K.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.