PRIPADNICI JSO DALI LAŽNI ALIBI ZVEZDANU JOVANOVIĆU

Izvor: Kurir, 22.Sep.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPADNICI JSO DALI LAŽNI ALIBI ZVEZDANU JOVANOVIĆU

BEOGRAD - Laž jača od zakletve! Protiv petorice pripadnika rasformirane Jedinice za specijalne operacije Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu zbog davanja lažnog alibija Zvezdanu Jovanoviću na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

BEOGRAD - Laž jača od zakletve!

Protiv petorice pripadnika rasformirane Jedinice za specijalne operacije Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu zbog davanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lažnog alibija Zvezdanu Jovanoviću na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

- Optužnica je podignuta protiv bivših pripadnika JSO Boška Jovića, Aleksandra Popovića, Zorana Gulića, Miće Petrakovića i Dragoslava Krsmanovića. Jović i Popović su tokom svedočenja dali lažne iskaze da su 12. marta 2003. godine u vreme ubistva premijera bili sa Zvezdanom Jovanovićem u stanu na Bežanijskoj kosi, dok su Krsmanović, Gulić i Petraković izjavili da su dan ranije videli Jovanovića na helidromu u Kuli - potvrdio je specijalni tužilac Miljko Radisavljević.

Petorica pripadnika JSO svedočila su polovinom januara 2007. godine.

(J. S.)

Malović: Ovo je samo početak

- Ovo je samo početak odgovora na pitanja koja su ostala otvorena u vezi sa ubistvom premijera Zorana Đinđića - izjavila je ministarka pravde Snežana Malović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.