Izvor: Blic, 28.Nov.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUČEN MLADIĆ U NOVOM SADU Određen pritvor za četvoricu napadača

Nadležni sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana četvorici mladića koji su u novosadskom prigradskom naselju Veternik pretukli i teško povredili 20-godišnjeg Novosađanina, kao i da su mu oštetili automobil.

Novosadska Policijska uprava saopštila je da je prvo S.K. (18) udario šakom u glavu Novosađanina, a potom su mu se pridružili njegovi prijatelji A.Š. (23) i P.Đ. (22) bijući mladića šakama i nogama po celom telu.

Premlaćivanje 20-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novosađanina posmatrao je uz posovke i pretnje V.M. (21) koji ga nije tukao, ali mu je oštetio automobil.

Na teret S.K. stavlja se počinjeno krivično delo nanošenja teške telesne povrede.

A.Š, P.Đ. i V.M. osumnjičeni su za nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubica iz Mola prebačen u bolnicu u Beogradu

Izvor: Blic, 29.Nov.2016, 14:54

Bane Jovanović zvani Safet (49), iz Mola, dvostruki ubica koji je uhapšen u Nemačkoj po međunarodnoj potrenici, trenutno se nalazi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici (SZB) u Beogradu zbog zdravstvenih problema...“Blic” saznaje da je nakon izručenja u Srbiju Jovanović sproveden u Suboticu gde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.