PRETIO I POTEGAO PIŠTOLj: Policija ga uhapsila, sud odredio pritvor

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETIO I POTEGAO PIŠTOLj: Policija ga uhapsila, sud odredio pritvor

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. S. (39) iz okoline Lebana Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. S. (39) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena prizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.PROČITAJTE JOŠ - >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << INCIDENT U CENTRU BEOGRADA: Napao gosta i potegao pištolj na njega, pored muškarca sedelo dete! (FOTO) "Sumnja se da je on u Lebanu pretio pedesetpetogodišnjem muškarcu, a potom u njega uperio pištolj. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom javnom tužiocu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio mu je pritvor do 30 dana", saopštava Policijska uprava Leskovac.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle pretnji u čoveka uperio pištolj

Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2019, 09:21

LEBANE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. S. (39) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljna prizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Sumnja se da je on u Lebanu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.