POMRAČENJE UMA: Otac i sin hteli da kolju goste!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2015, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMRAČENJE UMA: Otac i sin hteli da kolju goste!

M. A. (31) i njegov otac M. A. (59) sekli i udarali koga god su stigli. Povređeno devet mladića, od kojih dvojica teže. Čudo je da niko nije ubijen, ispričali očevici za Kurir

BAČKI PETROVAC - Uleteli su u klub sa mačetom i pajserom u rukama! Vikali su i s vrata nasrnuli na goste! Udarali su i sekli sve redom, mogli su sve da nas pobiju! Imali smo sreće...

Ovo su reči Janka T. (23), koji je povređen u subotu pola sata posle ponoći kad su M. A. (31) i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otac M. A. (59) naoružani došli u klub „XL“ u Silbašu kod Bačkog Petrovca kako bi se osvetili za batine koje je sin ranije zadobio u tuči. Nasilnici su teško povredili Živka L. (35) i Miljana B., dok su još sedmorica mladića povređena.

Hteo da rešeta

OTAC PRETIO AUTOMATSKOM PUŠKOM?

Otac je navodno pre dolaska iz Gajdobre rekao da ide u Silbaš da meštane nauči pameti. Njegovog sina neko je pretukao pre dve-tri nedelje, a otac je, kako sam čuo, pretio da će napadaču izrešetati noge automatskom puškom - kaže očevidac M. N. (29).

Vlasnik kluba

SAMO DA SE POVREĐENI OPORAVI

Vlasnik kluba „XL“ Dragan Š. kaže da su sigurnosne kamere zabeležile napad.

- Sve se odigralo za 10-15 minuta. Policija je preuzela snimak. Sad je najvažnije da se teško povređeni mladić što pre oporavi. Sreća je što nijedna devojka nije nastradala, bilo ih je dosta te večeri - kaže Dragan Š.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.