POGINUO MOTOCIKLISTA Tragičan sudar džipa i motora kod Bora

Izvor: Blic, 15.Maj.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO MOTOCIKLISTA Tragičan sudar džipa i motora kod Bora

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod borskog sela Metovnica, nastradao je motociklista M.J. (25). Do nesreće je došlo kada je džip "honda" kojim je upravljala D. M. (56) sudario sa motorom koji je vozio M. J, koji se kretao iz Paraćina ka Zaječaru.

- Bilo je strašno. Kada je došlo do sudara, od siline udarca telo mladića je odletelo 15 metara dalje od mesta sudara. Ležao je sav u krvi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kanalu kraj puta-kaže jedan od očevidaca.

Nezvanično, do tragedije je došlo kada je D. M. pokušala da se sa sporednog puta uključi na magistralu Zaječar - Paraćin kod sela Metovnica.

Na lice mesta je ubrzo došla policija i hitna pomoć koji su samo mogli da konstantuju smrt mladića.

Vozač motocikla je poginuo na licu mesta, dok je D.M. zadobila povrede ali nije životno ugrožena.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD BORA: Motociklista poginuo u sudaru sa džipom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2016

M. J. (25), iz Bora, poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod ovdašnjeg sela Metovnica kada se, dok je upravljao motociklom, sudario sa džipom ''honda'', za čijim je upravljačem bila D. M. (56) BOR – M. J. (25), iz Bora, poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod ovdašnjeg sela...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.