PIROT Policijski inspektor u pritvoru zbog primanja mita

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROT Policijski inspektor u pritvoru zbog primanja mita

Viši sud u Pirotu na predlog Višeg tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana inspektoru kriminalističke policije B.M. (31), za koga se osnovano sumnja da je počinio krivično delo primanja mita.

Kako navode u Tužilaštvu, osumnjičeni inspektor se tereti da je od jednog pirotskog kriminalca uzimao novac, kako bi ga zaštitio od gonjenja tako što ga je upozoravao i obaveštavao o policijskim radnjama koje se protiv njega preduzimaju ili spremaju.

Pošto je osumnjičeni inspektor počeo da traži sve veće sume novca, gradjanin iz kriminalnog miljea grada, odlučio je da ga prijavi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pirot, pritvor za inspektora zbog primanja mita

Izvor: RTS, 03.Dec.2015

. Viši sud u Pirotu odredio je pritvor do 30 dana inspektoru kriminalističke policije B. M. (31) zbog sumnje da je počinio krivično delo primanja mita.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.