PEDOFIL: Dete dodirivao polnim organom!

Izvor: Kurir, 18.Nov.2012, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEDOFIL: Dete dodirivao polnim organom!

Protiv N. Z. (26) iz Vine kod Knjaževca podneta krivična prijava zbog sumnje da je bludničio nad S. J. (7) iz istog sela

KNJAŽEVAC - Bruka!

Policija je protiv N. Z. (26) iz Vine kod Knjaževca podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je polnim organom dodirivao maloletnu komšinicu S. J. (7).

- Prema dosadašnjim informacijama, N. Z. je presreo devojčicu kada se vraćala kući iz prodavnice. Potom ju je odveo u dvorište obdaništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje duže vreme ne radi. Devojčica nije ni slutila šta taj bludnik namerava da joj uradi - kaže izvor Kurira iz istrage.

Pomahnitali N. Z. podigao je S. J. gornji deo trenerke.

- Potom se skinuo i polnim organom počeo devojčicu da dodiruje po stomaku. Preplašena S. J. nekako je uspela da pobegne. Roditeljima je ispričala šta joj je komšija uradio, nakon čega su ga prijavili policiji - kaže naš sagovornik.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pedofil hteo da siluje devojčicu od sedam godina

Izvor: Blic, 18.Nov.2012

Knjaževačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv N. Z. (26) iz sela Vine kod Knjaževca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjom devojčicom S. J. iz tog sela. Kako “Blic” saznaje, N. Z, koji je i ranije bio osumnjičen za napad...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.