PALIO RASTINJE Starac goreo na njivi, lekari se bore za njegov život

Izvor: Blic, 22.Feb.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALIO RASTINJE Starac goreo na njivi, lekari se bore za njegov život

Meštanin J. N. (73) iz sela Žunje kod Knića teško je povređen u požaru dok je palio nisko rastinje na njivi, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

Zbog teških opekotina trećeg stepena J. N. je hospitalizovan na odeljenju plastične hirurgije kragujevačkog Kiničkog centra.

- Njegove povrede su opasne po život. Trenutno je bez svesti, a povređenog je vatra zahvatila najverovatnije zbog toga što se otežano kretao - navodi naš sagovornik.

Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u

Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STARAC GOREO NA NJIVI: Teško povređen dok je palio rastinje

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2015

Muškarac (73) godine iz sela Žunje kod Knića teško je povređen u požaru dok je palio nisko rastinje na njivi, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu...Zbog teških opekotina trećeg stepena on je hospitalizovan u kragujevačkom Kiničkom centru...- Njegove povrede su opasne po život. Povređenog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Knić: Muškarac teško povređen u požaru

Izvor: Šumadija Press, 22.Feb.2015

Prilikom paljenja niskog rastinja na livadi u mestu Žunje kod Knića, teško je povređen meštanin ovog sela star 73 godine.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.