Otkriven napadač na Vesu Jevrosimovića

Izvor: Blic, 17.Avg.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven napadač na Vesu Jevrosimovića

Policija je identifikovala Živka B. (33) kao osobu koja je bacila bombu na kuću Veselina Jevrosimovića (50), vlasnika „Komtrejda“, ali još istražuje ko je naručilac.

Protiv Živka B. policija je podnela krivičnu prijavu marta 2015. i raspisala poteru jer je u bekstvu.

- On je identifikovan kao neposredni počinilac. U pitanju je sitan kriminalac i značajnije pitanje je ko ga je angažovao - kaže izvor „Blica“ upoznat s istragom.

Živko B. se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tereti da je 23. marta 2013. godine ujutru aktivirao i bacio dve ručne bombe u dvorište i na krov kuće Veselina Jevrosimovića u Beogradu.

U času napada u kući su bile Jevrosimovićeva supruga i ćerka, koje nisu povređene.

Jevrosimović: Nadam se da policija radi

- Nisam obaveštavan o toku istrage i ne znam šta bi mogao da bude motiv napada. Očekujem da će policija uraditi posao i da će taj koji je to uradio biti priveden. Pretpostavljam da policija radi svoj posao - rekao je Veselin Jevrosimović za „Blic“

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.