Oteo komšiju kojem je dugovao 100 evra

Izvor: Kurir, 02.Dec.2012, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteo komšiju kojem je dugovao 100 evra

Protiv Gorana M. (46) podneta krivična prijava zbog sumnje da je Milana M. (56) na silu uvukao u kola, vezao selotejpom, udarao, šutirao, gušio i pljuvao

SOKOBANJA - Surovi obračun!

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Gorana M. (46) iz Šarbanovca kod Sokobanje zbog sumnje da je oteo i brutalno pretukao komšiju Milana M. (56). Goran je Milana na silu uvukao u automobil, a zatim ga vezao lepljivom trakom na mesto suvozača. Udarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ga je, gušio i pljuvao na njega, da bi ga na kraju izbacio u jarak pored puta.

- Goran je osumnjičen da je 15. aprila ove godine zlostavljao i mučio komšiju. Posle konsultacije s tužiocem on je pušten da se brani sa slobode - rekao je za Kurir Bojan Milivojević, načelnik PU Sokobanja.

Povod za otmicu bio je dug od 100 evra koji je toga dana Goran M. trebalo da vrati Milanu M. za seču drva i još neke poslove.

- Goran je rekao da dug nije toliki i da on nema pare. To je Milana razbesnelo, pa je zapretio da će vratiti novac „milom ili silom“. Goran ga je na to izbacio iz kuće - priča naš sagovornik iz istrage.

Nekoliko sati kasnije Goran je krenuo za Sokobanju. Na pola puta je sreo Milana, koji je počeo da ga psuje i da mu preti. Pomislio je da je otišao da ga prijavi policiji.

- Zaustavio se i uvukao ga u auto. Vezao je Milana i počeo da ga udara rukama, kaišem i čime god je stigao, da bi ga zatim izbacio iz kola i otišao kući - navodi naš izvor.

Žrtva poznata kao nasilnik

Milan M. je, inače, poznat u selu kao nasilnik.

- Poznat je i policiji, koja je protiv njega podnosila krivične prijave zbog teških krađa - kažu meštani Šarbanovca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Oteo komšiju kojem je dugovao 100 evra

Izvor: medio.rs, 02.Dec.2012

Protiv Gorana M. (46) podneta krivična prijava zbog sumnje da je Milana M. (56) na silu uvukao u kola, vezao selotejpom, udarao, šutirao, gušio i pljuvao

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.