Oteli 35.000 evra od Rajfajzen banke

Izvor: Glas javnosti, 13.Apr.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteli 35.000 evra od Rajfajzen banke

BEOGRAD - Naoružani razbojnici s fantomkama juče ujutro su iz sefa Rajfajzen banke na Medakoviću III oteli 1,5 miliona dinara i 20.000 evra. Posle teške krađe, pešice su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Lopovi su u banku u Ulici braće Srnić 3b upali oko 9.25 sati, pošto su se uverili da nema mnogo stranaka. Kako nezvanično saznajemo, oniži razbojnik uperio je pištolj u radnika obezbeđenja i saterao ga sa još jednim službenikom i strankom u ćošak. Njegov pajtos je uperio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pištolju u radnicu za šalterom i primorao je da ode do sefa i stavi novac u šarenu kesu. Kada su uzeli plen, istrčali su iz poslovnice i na očigled prolaznika i putnika na okretnici trolejbusa razdvojili se i pobegli.

Očevici kažu da je niži pljačkaš pešice otišao u naselje, a zatim u obližnji park gde mu se gubi svaki trag, dok je onaj viši, koji je nosio kesu sa novcem, produžio preko ulice u naselje Medaković III.

Radnici banke su rekli policajcima da je niži pljačkaš nosio sado-mazo fantomku do pola lica odnosno do nosa, a da mu je donja polovina lica izgledala kao ošurena. Drugi je na glavi imao pletenu fantomku, bio je obučen u šarenu trenerku i crnu jaknu.

Banka je otvorena pre godina dana i opremljena je kamerama koje su snimile čitavu pljačku.

A. B. M.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.