Izvor: Blic, 19.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni da su falsifikovali dinare

Osumnjičeni da su falsifikovali dinare

SMEDEREVO (Beta) - Marina S. i Ivan D. iz Smedereva uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su falsifikovali dinare, saopštila je juče policija.

Osumnjičena Marina S. uhapšena je zbog sumnje da je pre desetak dana nabavila 23 lažne novčanice u apoenima od 1.000 dinara, istog serijskog broja AB 7321180, s namerom da ih pusti u opticaj.

Drugoosumnjičeni Ivan D. uhapšen je zato što po saznanju da su novčanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lažne nije slučaj prijavio nadležnim organima, već je falsifikovani novac držao u stanu.

Po nalogu istražnog sudije Opštinskog suda u Smederevu policija je pretresla stan u kome osumnjičeni žive. Prilikom pretresa nađen je lažni novac i poslat na ekspertizu.

Osumnjičena Marina M. i Ivan D. privedeni su istražnom sudiji Opštinskog suda u Smederevu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.