Osumnjičena za trovanje bromazepamom brani se ćutanjem

Izvor: RTS, 02.Dec.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičena za trovanje bromazepamom brani se ćutanjem

Pedesetdevetogodišnja žena branila se ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnji da je pokušala da ubije dvojicu starijih muškaraca, trujući ih bromazepamom.
Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da se za D. T. odredi pritvor da ne bi uticala na svedoke i da ne bi u kratkom roku ponovila krivično delo, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Irena Bjeloš.

Osumnjičenoj se na teret stavljaju dva krivična dela teško ubistvo u pokušaju na podmukao način i iz koristoljublja, dodala je Bjeloš.
O predlogu za pritvor u toku dana treba da odluči Viši sud.
Policija je juče saopštila da se D. T. sumnjiči da je 25. novembra u naselju Železnik dala 79-godišnjem muškarcu bromazepam, nakon čega ga je član porodice pronašao u besvesnom stanju, posle čega je hospitalizovan.
Takođe se sumnja da je ona 1. novembra u istom naselju stavila bromazepam u hranu 85-godišnjem muškarcu i insistirala da tu hranu pojede, nakon čega se čovek onesvestio.
On je hospitalizovan sutradan, pošto ga je u besvesnom stanju pronašla ćerka.
D. T. se sumnjiči da je ovo delo počinila iz koristoljublja počinila da bi prikrila novčani dug oštećenom koji nije htela da vrati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trovačica se brani ćutanjem: Tužilaštvo tereti Dušanku (69) za dva pokušaja ubistva

Izvor: OkRadio.rs, 02.Dec.2019

Tužilac traži pritvor kako ne bi uticala na svedoke i kako ne bi ponovila krivično delo Dušanka T. (69) koja se sumnjiči da je u nedelju pokušala da otruje dvojicu poznanika u beogradskom naselju Železnik, saslušana je u Tužilaštvu.   Kako saznaju “Novosti” ona se branila ćutanjem.   Tužilac...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.