Osumnjičen da je krao po stanovima

Izvor: Akter, 10.Jul.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen da je krao po stanovima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su D.P. (33) zbog sumnje da je na teritoriji Novog Beograda krao novac, nakit, mobilne telefone i druge vrednosti iz stanova dok su ukućani spavali

D.P., koji je osumnjičen da je počinio krivična dela teška krađa, teška krađa na drzak način i razbojništvo, u noćnim satima dolazio je do stanova u prizemlju, preskakao terase i kroz otvorena tarasna vrata ulazio u stanove, navodi se u saopštenju MUP-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Zbog osnova sumnje da je sa D.P. počinio krivično delo razbojništvo i teška krađa, uhapšen je i Ć.U. (34). Oni se sumnjiče da su na Novom Beogradu u ranim jutarnjim satima prilazili ženama sa leđa i otimali im tašne.

Osumnjičenom Ć.U. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do mesec dana, dok će osumnjičeni D.P. biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.