Osuđen zbog pretnji novinarki B92

Izvor: S media, 04.Mar.2010, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen zbog pretnji novinarki B92

Stefan Hadžiantonović iz Beograda osuđen je nepravosnažno pred Prvim osnovnim sudom zbog pretnji upućenih novinarki B92 Brankici Stanković.

Postupak je vođen po optužnici Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti, pošto je Hadžiantonović uputio pretnje novinarki na društvenoj mreži ”Fejsbuk”. Okrivljeni je priznao delo i izvinio se novinarki. Hadžiantonoviću je zbog ugrožavanja sigurnosti izrečena kazna od >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godinu dana zatvora.

Međutim, pošto je prethodno bio osuđen uslovno na četiri meseca zbog dela nasilničko ponašanje, danas mu je izrečena jedinstvena kazna od godinu dana i tri meseca zatvora.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.