Osuđen na 12 godina zbog ubistva supruge

Izvor: Blic, 24.Jul.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen na 12 godina zbog ubistva supruge

Jadran Suljić (35), koji je 29. septembra 2013. godine u porodičnom stanu u Višnjičkoj Banji ubio suprugu Katarinu, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na 12 godina zatvora.

Posle zločina, koji je počinio iz ljubomore, on je pokušao da izvrši samoubistvo, ali je preživeo skok sa terase.

Ubica, koji se inače bavio latino plesom, suprugu je više od 20 puta udario po glavi peharom, koji je osvojio na jednom takmičenju.

Na suđenju je  utvrđeno je da je Jadran udarao Katarinu sve dok joj nije polomio lobanju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nesuđenom samoubici 12 godina za ubistvo

Izvor: Mondo, 24.Jul.2015

Viši sud u Beogradu osudio je danas na 12 godina zatvora Jadrana Suljića (35) zbog ubistva supruge Katarine 29. septembra 2013. godine u porodicnom stanu u Višnjickoj Banji...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock..Suljić je nakon ubistva majke svoje dve ćerke, pokušao da izvrši samoubistvo,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.