Izvor: RTS, 08.Dec.2022, 14:54

Optužnica zbog silovanja žene kod Lazarevca

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M. N. (26) zbog sumnje da je 14. septembra silovao 60-godišnju ženu u njenoj kući u Velikim Crljenima u opštini Lazarevac.
Okrivljenom M. N. (26) se na teret stavlja krivično delo silovanje za koje je zaprećena kazna od 5 do 12 godina zatvora, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.
Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.
Tužilaštvo je predložilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da je na saslušanju u tužilaštvu negirao da je izvršio krivično delo, tj. da je oštećenu primorao na obljubu, kao i jer je ranije osuđivan za krivično delo sa elementima nasilja-Nasilje u porodici, na uslovnu kaznu zatvora.
M. N. se sumnjiči da je 14. septembra oko podne prinudio oštećenu ženu na obljubu u njenoj kući, nakon što joj je u dvorištu zamenio sijalicu na banderi.
Oštećena u ovom postupku ima status posebno osetljivog svedoka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.