Optuženi nije uredno pozvan

Izvor: Kurir, 19.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi nije uredno pozvan

BEOGRAD - Sednica Vrhovnog suda Srbije na kojoj je trebalo da budu razmatrani zahtevi za vanredno preispitivanje pravosnažne presude protiv osuđenih za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja 2000. godine odložena je juče za mart. Do odlaganja je došlo na insistiranje advokata Momčila Bulatovića branioca okrivljenog Dejana Pitulića, koji greškom pravosudnih organa nije uredno pozvan na sednicu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U martu o presudi za ubistvo Arkana

Izvor: B92, 18.Feb.2009, 16:37

Beograd -- Sednica Vrhovnog suda Srbije na kojoj je trebalo da se razmatra vanredno preispitivanje presude za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana odložena je za 18. mart... Do odlaganja je došlo na insistiranje advokata Momčila Bulatovića, branioca okrivljenog Dejana Pitulića, koji greškom pravosudnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.