Izvor: Blic, 26.Dec.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Bečej: Preduzete mere na sanaciji zagađenja

Opština Novi Bečej saopštila je danas da su stručne službe preduzeća "MSK" iz Kikinde i infraštrukture "Železnice Srbije" preduzele mere na sanaciji zagađenja i na otklanjanju posledica iskliznuća teretnog voza koji je prevozio sirćetnu kiselinu i apelovala na građane da ne prilaze mestu udesa bliže od 50 metara.

Na železničkoj pruzi u blizini Novog Bečeja, iz kompozicije voza 23. decembra je iskočilo šest cisterni, koje su prevozile sirćetnu kiselinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Apeluje se građanstvo da ne prilazi mestu udesa bliže od 50 metara, kako ne bi ometali radove na otklanjanju posledica vanrednih događaja i sebe dovodili u opasnost.

Uklanjanje vagona cisterni koje su učestvovale u vanrednom događaju, očekuje se najkasnije do četvrtka do 6 časova, a normalizacija saobraćaja do petka do 24 časa, navodi se u saopštenju.

O svim bitnim informacijama stanovništvo će biti blagovremeno obavešteno, dodaje Opština.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.