Opljačkane menjačnica i pošta

Izvor: Glas javnosti, 30.Dec.2010, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkane menjačnica i pošta

BEOGRAD - U Beogradu tokom jučerašnjeg dana lopovi su od ranih jutarnjih časova uspeli da opljačkaju dve banke i menjačnicu. Naoružani razbojnik upao je juče oko devet sati u poštu, koja se nalazi u Tržnom centru u ulici Kneza Višeslava 30 na Čukarici.

Kako Glas javnosti saznaje pljačkaš je iz poštanskog sefa ukrao oko milion i 700 hiljada dinara, koje je spakovao u kesu.

Tokom pljačke niko od zaposlenih i stranaka nije povređen, a on je posle pljačke pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u nepoznatom pravcu.

Inače, u poštu je juče ujutro stigao novac koji je trebao da bude isplaćen za penzije.

Petnaest minuta kasnije dvojica pljačkaša obučeni u crne i teget jakne, naoružani pištoljem i metalnom štanglom ušetala su u menjačnicu u ulici Patrijarha Joanikija bb u Rakovic i oteli od radnika menjačnie prema nekim informacijama oko 4000 evra.

Oko 13 časova zasad nepoznati mladić star oko 30 godina ušetao je u ekspozituru " OTP banke" u Ustaničkoj ulici, saznaje Glas Javnosti.Naoružani pljačkaš od radnika banke oteo je oko 40.000 dinara, koje je stavio u plastičnu kesu i odšetao iz banke.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ove tri pljačke koje su potresle prestonicu.

E.P.K.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.