Opljačkana banka na Bežanijskoj kosi

Izvor: Press, 15.Jan.2010, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana banka na Bežanijskoj kosi

Dva naoružana maskirana razbojnika opljačkala su juče Prokredit banku u Ulici Nedeljka Gvozdenovića 11 na Bežanijskoj kosi i odneli 200.000 dinara i 1.000 evra.

Pljačkaši su u banku upali oko 12.20 sati. U banci su bila dva službenika i jedan klijent. Preteći oružjem, zatražili su da im se preda novac i rekli da niko neće biti povređen. Novac su stavili u zeleni ranac, a zatim pobegli u pravcu autobuske okretnice metalik plavim „fijat puntom" beogradskih registarskih oznaka.
Proverom registarskih...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pljačkaši pobegli „puntom“

Izvor: Kurir, 16.Jan.2010, 10:50

BEOGRAD - Dvojica naoružanih razbojnika opljačkali su juče oko 12.30 sati Prokredit banku u Ulici Nedeljka Gvozdenovića broj 11 i odneli oko 300.000 dinara. Kako saznajemo, pljačkaši su sa fantomkama upali u banku u trenutku kada je u objektu bilo samo dvoje zaposlenih i jedna stranka. Oni su uperili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.