Izvor: RTS, 18.Okt.2022, 17:43

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo u Krnjači

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor V. A. (32), koji se sumnjiči da je u subotu u naselju Krnjača ubio N. S. ispalivši u njega više hitaca iz pištolja.
Osumnjičenom V. A. (32), koji se tereti da je u subotu u naselju Krnjača ubio N. S, određen je pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, potvrdila je portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
V. A. je na saslušanju izneo odbranu, tvrdeći da se ne seća da je pucao i zbog čega je pucao, saopštilo je tada Više javno tužilaštvo u Beogradu.
Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Sumnja se da je V. A. u naselju Krnjača, nakon kraće rasprave sa N. S, u njega ispalio iz pištolja više hitaca i time ga usmrtio.
Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni je na saslušanju rekao da se seća da mu je N. S. pretio pištoljem i da je zapucao, pa je usled praska navodno izgubio sećanje.
Oni su od ranije bili u sukobu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO U KRNJAČI: Ne seća se da je pucao, a ni zbog čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2022

Sudija za pretgodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor V.A. (32), koji se sumnjiči da je u subotu u naselju Krnjača ubio N.S. ispalivši u njega više hitaca iz pištolja..Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.