Izvor: RTS, 07.Okt.2022, 10:40

Određen pritvor osumnjičenima za trgovinu ljudima

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio pritvor T. J. (20) i F. T. (20) koji se sumnjiče da su zajedno sa M. S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.
Pritvor osumnjičenima je određen da ne bi uticali na svedoke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.
Osumnjičeni su juče saslušani u tužilaštvu, nakon čega je predložen pritvor.
Osumnjičenima T. J. (20), F. T. (20) i M .S. (20) na teret je stavljeno krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje pet godina.
Na saslušanju T. J. je suštinski priznala radnje izvršenja krivičnog dela za koje se tereti, dok je F. T. negirao, te izneo svoju odbranu.
Tanjug saznaje da se oštećena pre mesec dana porodila, kao i da je otac deteta osumnjičeni M. S. koji je u bekstvu.
Oštećena ima 16 godina i štićenica je jednog doma za nezbrinutu decu.
Osumnjičeni su pripisali nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali su je na prostituciju i uzimali su joj sav novac, a onda joj je T. J. davala pola ili manje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određen pritvor osumnjičenima za trgovinu ljudima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Okt.2022

BEOGRAD – Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio pritvor T.J. (20) i F.T. (20) koji se sumnjiče da su zajedno sa M.S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.