Odloženo suđenje Sretenu Jociću

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Sretenu Jociću

BEOGRAD - Suđenje Sretenu Jociću zvanom Joca Amsterdam zbog optužbi da se opirao policajcima prilikom hapšenja u oktobru 2007. odloženo je danas za 22. novembar zbog izostanka njegovih branilaca. Jocić je iz pritvorske jedinice prebačen u specijalnu sudnicu u Okružnom zatvoru u Beogradu, u kom je suđenje trebalo da se održi. Međutim advokat Aleksandar Đorđević mu je otkazao punomoćje, a advokat Zdenko Tomanović nije došao zbog poslovnih obaveza.Jociću se sudi zbog optužbi da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prilikom intervencije policije u jednom beogradskom restoranu gde je sa prijateljima slavio svoj rođendan, opirao hapšenju 26. oktobra 2007. godine. On je prošle godine u novembru izlažući svoju odbranu na suđenju ispričao da je 26. oktobra 2007. bio uhapšen kako bi bio sprečen da pomogne svom prijatelju da na aukciji kupi "Robne Kuće Beograd". Jociću se takođe sudi u Specijalnom sudu u Beogradu za organizovanje ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanića i njegovog saradnika Nike Franića 23. oktobra 2008. godine i nalazi se u pritvoru. Pravosnažno je osuđen na 15 godina zatvora zbog podstrekivanja na ubistvo Gorana Marjanovića 1995. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Odloženo suđenje Jociću

Izvor: Danas, 06.Nov.2012

Suđenje Sretenu Jociću zvanom Joca Amsterdam zbog optužbi da se opirao policajcima prilikom hapšenja u oktobru 2007. odloženo je juče za 22. novembar, zbog izostanka njegovih branilaca. Jocić je iz pritvorske jedinice prebačen u specijalnu sudnicu u Okružnom zatvoru u Beogradu, u kom je suđenje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.