Odbijena optužba protiv Trivana zbog apsolutne zastarelosti

Izvor: Studio B, 29.Jun.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena optužba protiv Trivana zbog apsolutne zastarelosti

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je odbio optužbu protiv funkcionera Socijalisticke partije Srbije Gorana Trivana i generalnog sekretara omladinskog kampa "Đerdap" iz Beograda Šima Čičkovića zbog nastupanja apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja.

Njima se na teret stavljalo da su zloupotrebama položaja oštetili taj kamp za oko 6,5 miliona dinara 2000. godine.

Apelacioni sud u obraloženju koje je objavljeno na sajtu suda, navodi da je nakon većanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 28. maja 2015. godine doneo je presudu kojom je odbio kao neosnovanu žalbu Višeg javnog tuyyioca u Beogradu i potvrdio prvostepenu presudu.

Apelacioni sud je kako se dodaje, našao da je pravilno prvostepeni sud utvrdio da je u konkretnom slučaju nastupila apsolutna zastarelost krivičnog gonjenja okrivljenih.

Trivan je sada gradski sekretar za zaštitu životne sredine u Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.