Ocu pozlilo zbog smrti sina Darka

Izvor: Kurir, 30.Sep.2012, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocu pozlilo zbog smrti sina Darka

U lošem je stanju, bojimo se da ne naudi sebi, kažu rođaci Bobana Miloševića, čije je dete kolima pregazio komšija S.B.

BEOGRAD - Bol do neba!

- Darko je bio divan dečak. Vaspitan, vredan i dobar đak. Otac Boban i majka Gordana ponosili su se njime. Ne znam kako će preživeti ovo. Boban je u lošem stanju, bojimo se da ne naudi sebi. I juče mu je pozlilo - kroz suze za Kurir priča jedan rođak Darka Miloševića (16), koji je poginuo preksinoć oko 20.40, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada je prelazio ulicu na „zebri“ kako bi bacio đubre u Ulici Jovanke Radaković. Tada ga je „fijatom“ udario komšija S. B. (56).

Mnogobrojni rođaci juče su se okupili u stanu Darkovih roditelja.

- Boban je doživeo strašan šok kad je video mrtvog sina. Lekari su ga jedva smirili. I Goca samo plače i doziva Darka... Jadni oni, tako da izgube dete. To je strašna sudbina - kaže jedna rođaka.

Darko je, kako kaže, obožavao sport. Navijao je za Partizan i pratio sve utakmice tog kluba.

Darko je Bobanu bio uzor. Velika je ovo tragedija za roditelje - priča rođaka.Boban i Gordana otišli su u rodni Leskovac, gde će Darko danas biti sahranjen.

Odbacio dečaka 15 metara

S. B. (56) je određen pritvor do 48 sati.

- Na osnovu snimka sigurnosnih kamera utvrđeno je da je S. B. počeo da koči tek kad je udario dete. Pre toga je preleteo preko ležećeg policajca. Sumnjamo da je vozio između 70 i 80 km/h. Odbacio je dete 15 metara dalje - kažu u policiji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.