Oca posle svađe izbo nožem šest puta

Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oca posle svađe izbo nožem šest puta

ŠABAC - Šabačka policija uhapsila je juče Predraga Ivanovića (32), koji je osumnjičen da je u ponedeljak uveče posle svađe u poslovnoj zgradi u Ulici vojvode Putnika sa šest uboda nožem usmrtio oca Vladetu (58), nakon čega je pobegao.



Ivanović je uhapšen ispred zgrade u Ulici Jove Kursule 4, gde je u stanu živeo sa roditeljima i sestrom. Određeno mu je zadržavanje od 48 časova u policiji, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji.

Pokojni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vladeta Ivanović pronađen je mrtav u kancelariji preduzeća i pretpostavlja se da je ubijen oko 19 časova. Supruga Mira je neposredno pre ubistva zvala muža na mobilni telefon, ali se nije javljao. Kada je okrenula telefon kancelarije, javio se sin Predrag, koji je rekao da Vladan nije tu jer je navodno otišao u Ševarice, gde porodica ima privatnu firmu. Supruga je pomislila na najgore i u 19.10 časova pozvala policiju. Vrata na ulazu zgrade u kojoj se nalazila kancelarija bila su zaključana. Kada su policajci razvalili vrata, u hodniku su našli beživotno telo Vladana koji je iskrvario od pet uboda nožem u leđa i jedan u grudi. Prozor na kancelariji je bio razbijen i kroz njega je ubica pobegao, a polomljeno staklo na kancelarijskom stolu govori da se Vladan borio za život.

Istražni sudija Okružnog suda u Šapcu Saša Knežević počeo je uviđaj u toku noći i nastavio juče ujutro.

- Ubistvo je počinjeno oko 19 časova. Naložio sam obdukciju tela koju su uradili patolozi iz KBC iz Beograda. Predraga još nisam saslušao, a sve ukazuje da je on počinio zločin - kaže istražni sudija Saša Knežević.

Niko od komšija nije mogao da kaže šta je to navelo Predraga da digne ruku na oca. Kako saznajemo, on se lečio na Odeljenju psihijatrije šabačke Opšte bolnice zbog psihičkih problema i zavisnosti od narkotika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen direktor firme "Mačva promet"

Izvor: RTS, 31.Mar.2009, 09:37

P. Ivanović (32) uhapšen zbog sumnje da je sinoć u Šapcu ubio oca Vladetu Ivanovića, direktora firme "Mačva promet". ..Šabačka policija uhapsila je rano jutros sina ubijenog Vladete Ivanovića, direktora firme "Mačva promet", osumnjičenog da je juče usmrtio oca...Sumnja se da je P. Ivanović...

Nastavak na RTS...

Priznao!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2009

ŠABAC - Vladetu Ivanovića (58) iz Šapca ubio je preksinoć nožem oko 19 časova njegov sin Predrag (32) u poslovnom objektu AD "Mačvapromet". Od zadobijenih rana Vladeta je preminuo na licu mesta. Policija je juče ujutro privela njegovog sina Predraga Ivanovića (32) zbog sumnje da je ubio oca...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.