Obili stan, zaglavili se u liftu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obili stan, zaglavili se u liftu!

BEOGRAD - Dvojica muškaraca starosti 50 i 35 godina, koji su danas sat vremena bili zaglavljeni u liftu u Ulici gospodara Vučića 237 na Vračaru, privedeni su na ispitivanje u policijsku stanicu Zvezdara zbog sumnje da su prethodno obili stan na četvrtom spratu iste zgrade.

Kako „Blic" nezvanično saznaje, slučaj je policiji prijavio student J.J. koji živi kao podstanar u obijenom stanu. Kada se vratio sa fakulteta, primetio je da lift stoji zaglavljen u podrumu. Sišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i kroz polomljeno staklo ulgedao dvojicu muškaraca koji su pokušavali da izađu iz lifta.

Mladić je otišao u stan da pozove radnike Gradskog stambenog preduzeća kako bi oslobodili zarobljene u liftu, ali je zatekao otvorena vrata i razbacane stvari svuda po stanu. Pozvao je radnike Gradskog stambenog, ali i policiju jer je posumnjao da su muškarci zaglavljeni u liftu obili njegov stan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.