Izvor: S media, 03.Apr.2013, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC MONSTRUM: Silovao ćerku od 13 godina!

- Šta drugo da kažem?! Pa, zar ja toliko godina 24 sata bdim nad tim našim detetom, a on da je tako upropasti?! Životinja čuva svoje, neguje i pazi, a ne uništava mu život. Ako je istina da je silovao našu ćerku, treba da bude osuđen na doživotnu robiju - rekla je za "Kurir" Snežana S. (41), majka K. M. (13) iz Vlasotinca, koju je silovao otac Goran K. (47).

Nakon hapšenja i saslušanja, Goranu je određen pritvor, a pitanje je kakav bi kraj imala ova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << drama da Marina Nikolić, sociolog vlasotinačkog Centra za socijalni rad, nije reagovala kad je iz Specijalne škole stigla prijava da se K. M. veoma čudno ponaša.

Priča kao iz horor filmova dogodila se između 7. i 9. februara, kada je majka Snežana otputovala do Lapova na parastos majci.

- Do toga dana ćerku, koja za dva dana treba da proslavi 13. rođendan, ni trenutak nisam ostavljala samu zato što je imala problema u razvoju. Goran mi je obećao da će voditi računa o njoj, ali kad sam se posle tri dana vratila, to više nije bilo moje dete! Totalno se izmenila, pretila je da će reći svašta ako joj Goran ne kupi to što traži, stalno ga je ucenjivala - priča Snežana.

- Ćerka je meni i policiji do detalja ispričala šta se desilo, a lekarski pregledi pokazali su da je imala seksualne odnose, ali da nije trudna. Pitala sam Gorana, pred policajcima: „Crni čoveče, šta to uradi“, a on ni reč nije rekao, samo je gledao u zemlju i ćutao - rekla je Snežana.

(Kurir)

Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.